Φοιτητικές και Σπουδαστικές Εκλογές 9 Απρίλη 2008

Σε όλη την Ελλάδα η ΠΚΣ δίνει τη μάχη με στόχο την αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων στα Πανεπιστήμια, τη μάχη συμπόρευσης με το ταξικό εργατικό κίνημα για να γίνονται οι αγώνες της νεολαίας και των φοιτητών, ενάντια στην πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΕΕ, πιο αποτελεσματικοί.

Κόντρα στις παρατάξεις του συστήματος ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, που είναι το μακρύ χέρι της κυβερνητικής πολιτικής και λογικής μέσα στα Πανεπιστήμια, κόντρα στη λογική της διαχείρισης και του συμβιβασμού των ΕΑΑΚ και του ΣΥΝ, ενάντια στη συναλλαγή και τον ατομισμό.

Στις 9 Απρίλη οι φοιτητές ψηφίζουν για να μη γίνουν η γενιά της ανασφάλιστης εργασίας, της εργασίας χωρίς δικαιώματα, για Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση δημόσια και δωρεάν για το δυνάμωμα της συμπόρευσης με το εργατικό λαϊκό κίνημα. Ενάντια, στην ιδιωτικοποίηση, τον πόλεμο, τον αυταρχισμό, την υποκουλτούρα, τα φαινόμενα διάλυσης στους φοιτητικούς συλλόγους, για τη συγκρότηση των ΕΦΕΕ, ΕΣΕΕ ως σημαντικού πόλου συντονισμού του φοιτητικού κινήματος με πάλη για την αλλαγή των συσχετισμών μέσα σε αυτούς.

Στις 9 Απρίλη οι φοιτητές ψηφίζουν για ΟΛΑ, κάνουν τη φωνή τους δύναμη ανατροπής. Στηρίζουν - Ψηφίζουν Πανσπουδαστική Κ.Σ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: